internet advertising

New Year's Eve Party Look 1

Anul Nou e dupa colt si bineinteles mie inca imi este teama sa ies din casa la cumparaturi.Stiu ca o sa ma astepte aglomeratie,nervi,oameni stresati(si stresanti) si de aceea inca imi fac curaj.So,am pregatit un posibil machiaj pentru noaptea de Revelion si zic "posibil" pentru ca eu "infloresc" pe parcursul machiajului iar la sfarsit iese cu totul si cu totul altceva(iar asta nu-mi displace deloc).Deci nu m-ar mira sa nu fac niciunul din cele doua make-up look-uri pe care vi le voi arata.





Sper sa va placa!
Love,Cupcake!

Christmas Make-up

Am intrat si eu in febra sarbatorilor de iarna odata cu venirea lunii decembrie si am fost tot timpul in cautarea cadourilor perfecte :D Intotdeauna am crezut in magia Craciunului si sunt genul de persoana care inca ,in adancul sufletului, crede in MOS CRACIUN! Anyway,va las cu look-ul creat pentru Craciun :D




Sper sa va placa!:*

Latest Looks

Fiindca momentan am imprumutat aparatul unor prieteni nu am cu ce sa fac poze produselor carora vroiam sa le fac un review.Asa ca ,pana cand voi dispune iar de al meu aparat, o sa va arat ce machiaje am facut in ultimul timp .



 (sora mea,Andreea)

Cel din urma a fost facut de 1 decembrie,iar spre seara l-am facut sa arate asa:

Dar,dupa cum vedeti, albastrul incepuse sa se stearga insa nu am mai insistat din cauza lipsei de timp :D

Cam atat!Lots of kisses !:*

Dupa un an si jumatate..

                  Am primit paleta 120 acum un an si jumatate cu ocazia zilei de nastere.Bineinteles ca am fost atat de entuziasmata incat am facut swatch-uri pe fata prietenei mele.Sper ca m-am facut inteleasa: pe toata fata!Un obrajor era cu nuantele de verde,albastru,celalalt era cu nuante de rosu,roz,etc.Pana atunci nu foloseam decat truse din acelea Ruby Rose,truse cu foarte multe nuante,dar sidefate ceea ce nu ma incanta deloc.Bineinteles ca de atunci nu m-am mai despartit de ea si ,fiind o fana a culorilor , fiecare look a continut si o pata de culoare.
   Astfel,m-am hotarat sa va arat  paletuta mea no name de 120 de culori,prima mea dragoste, dupa un an si jumatate : 
 Jalnic,stiu..Dar nici nu am avut prea mare grija de ea:am scapat-o pe jos,am scapat adeziv de gene pe ea,superglue,etc.Iar pentru poza credeti-ma ca am si sters-o ,insa mare lucru nu am rezolvat.






Maro am folosit in prostie si pentru ochi si pentru sprancene(pana sa-mi iau kit-ul de la Oriflame pe care il IUBEEEEEESC dar despre asta intr-un review viitor:D),de aceea s-a dus din el aprox. 3/4.Acum nu-l mai folosesc ca fard,folosesc Boxed din paleta Sleek Oh So Special :










Negrul este super prafos si daca nu sunt atenta se ia in cantitati industriale pe pensula si apoi ma chinui sa blenduiesc,insa imi place ca este pigmentat .









Se vede cat iubesc albul,nu?De asemenea, si acestea erau prafoase ,insa oricum eu folosesc FOARTE mult alb.Am incercat si cu farduri mono no name,insa niciunul nu m-a fermecat .Asa ca sunt in cautarea unui alb perfect!








Auriul se intelege de ce il folosesc din plin,nu?Am ochi albastrii si sunt leoaica,sooooo I LOVE GOLD !:D










Acel Buff s-a consumat pentru ca il foloseam la machiaje natural pe browbone :D Imi placea mult efectul si cum ascundea usor-usor imperfectiunile blendingului.









Cam atat ,dragelor!Astept comentarile voastre cu sugestii si critici constructive :D ! 


With love,
Diana


up