internet advertising

Cum sa-ti faci un scrub de buze acasa

           Bunăăă,fetelor!Cred că știm cu toate că pentru ca pielea noastră să aibă un aspect frumos și sănătos,avem nevoie de o exfoliere din când în când :D Eu una prefer exfolierea cu produse pe care le am în casă,oricând la îndemână .Spre exemplu combin zatul de cafea cu gelul de duș și am un scrub natural,care hidratează și luptă și cu celulita în același timp.
 Iar dacă pielea are nevoie de exfoliere și hidratare ,de același lucru au nevoie și buzele noastre măcar de două ori pe săptămână.Și cum scruburile pentru buze sunt destul de scumpe(între 30-80 lei) și pentru că întotdeauna prefer produsele naturale,am decis să-mi fac propriul exfoliant de buze și vă voi învăța și pe voi cum.

Am luat un recipient de la un balsam de buze 
                             Am scos conținutul,deoarece se învechise,nu-mi mai plăcea mirosul și era destul de greu oricum să scot produsul și să-l aplic pe buze .
Apoi,am zdrobit câteva cubulețe de zahăr brun,dar nu e musai să fie sub forma și culoarea asta :D

Si am adaugat miere :

Iar mai apoi ulei de masline :


 Despre cantități nu vă pot spune nimic,vă veți da voi seama .Compoziția nu trebuie să fie prea lichidă,ci oarecum solidă.Secretul este să adăugați puțin câte puțin ca să ajungă la forma la care doriți. 
  
 Desigur,puteți improviza.Eu am folosit data trecută esență de căpșuni,dar voi puteți folosi orice vă trece prin cap.Hmm,delicios :D 
  
 După ce v-ați făcut propriul lip scrub,luați puțin pe deget și masați-vă buzele.Orice ar fi,nu mâncați amestecul!Glumesc,bineînțeles.Îl puteți mânca,dar masați buzele musai un minut înainte :) Veți vedea rezultate imediate : buze mai puțin crăpate , mai catifelate , mai voluptoase. 
  
 Fetelor,aștept feedback de la voi!Lăsați-mi comentarii și spuneți-mi ce alte combinații ați mai încercat și dacă v-a plăcut "rețeta"  :) 
 V-am puuupat ! 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


up