internet advertising

Ce am primit de Craciun + premiul primit de la Flormar



         Urăsc perioada asta de după sărbători când îmi aduc aminte de felul în care am petrecut Crăciunul și revelionul :( Foarte adevărat proverbul "Ce este frumos,repede trece..".Trecând peste lucrurile astea și peste kilogramele puse ,să purcedem în a vă arăta ce am primit/ce mi-am cumpărat în această perioadă.
 Anul acesta eu am fost Moșu` deci sarcina mea a fost să cumpăr cadourile pentru toți membrii familiei(inclusiv pentru mine,din păcate) și să le și ambalez. Cum arătau cadourile sub brad în noaptea de Crăciun :
 

 Din partea părinților mei am primit ceva ce-mi doream de foarte mult timp și anume: un telefon!Am primit Samsung Galaxy S Advance și sunt foarte,foarte mulțumită de el .De fapt nu!Sunt îndrăgostită de el :D


 Pe lângă telefon am mai primit o căciuliță ,o pereche de cizme și un fond de ten de la Seventeen.


 De la iubitul meu am primit un set format din apa de parfum Comme un Evidence de la Yves Rocher ,varianta mini al acestuia precum și un gel de duș.Miros D-I-V-I-N!! 


 De la mama iubitului meu am primit un difuzor de parfum cu bețișoare :D La o vizită anterioară i-am spus cât de mult îmi place cum miroase și se pare că a ținut minte.M-am bucurat tare,tare mult! 

(poza aceasta nu-mi apartine)

 "Cam atât" am primit..Anul acesta a fost unul tare spornic și se pare că și Moșu` a fost foarte darnic.Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt fericită și cu regret mă gândesc la cei care nici nu au avut ce pune pe masă de Crăciun.. 
  
 În continuare vă voi prezenta produsele câștigate la concursul organizat de Flormar: "Machiajul de revelion".Acesta este machiajul cu care am concurat : 

Produsele castigate :

Mascara,oja,creion de ochi,fard quartet,pensula retractabila,portfard,scrub,parfum,ruj




Ca sa le incerc am facut urmatorul machiaj : 



 Într-o postare viitoare o să vorbesc în detaliu despre fiecare produs în parte :D 
  
 Voi ce ați primit de Crăciun?:D 
 Aștept feedback-ul vostru dacă vreți un tutorial la smokey.Pupici și îmbrățișări !!  





1 comentarii:

Enchanted Ana spunea...

Felicitari pentru premiu!
Machiajul ti-a iesit super si ma bucur pentru tine!
Pupici!

Trimiteți un comentariu


up